Acne-arr

Alt om Acne arr

Som medisinsk behandler spesialisert på hud får jeg ofte henvendelser om å fjerne Acne-arr. De kan oppstå i ansiktet, hals og bryst-området, mage og rygg

TEMA: Acne arr

I løpet av min praksis som hudpleiespesialist  blir jeg ofte stilt spørsmål om Acne arr. Jeg ser ikke på dette lett. Uansett type og alvorlighetsgrad på Acne-arr, kan dette oppleves som problematisk for mange mennesker.

De kan se ut som vannkopplignende eller skarpe dype arr. I alvorlige tilfeller kan det oppstå en fordypning med vevstap under arret.

Av og til passer det å anvende CO2 laser. Laser behandler effektivt pigmentering, som ofte oppstår i forbindelse med Acne, arr og små ujevnheter i huden. Andre ganger anbefaler jeg laserpeeling, også kjent som lasersliping, eller mezzoterapi kombinert med Microneedling som er veldig effektiv.

Før jeg bruker laser, vurderer jeg hvor mye trenger min kunde av denne type behandlingen, og hva slags medisiner kan jeg anebfale.

Jeg velger å ikke behandle mennesker som har en kjent disposisjon for å få arrdannelser (“hypertrofiske arr”) eller har lett for å få pigmentforandringer. I tillegg fraråder jeg mennesker med alvorlig hjertesykdom, nedsatt immunforsvar, betydelig psykisk lidelse eller annen alvorlig sykdom fra laserbehandling. Personer som har hatt kur med Roaccutan tabletter mot kviser skal ikke behandles med laser før et år etter avsluttet behandling.

Viktig med ren hud

En peelingbehandling fjerner gamle og skadede hudceller i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Huden vil i etterkant være ubeskyttet for stråling. Det er derfor helt avgjørende å bruke produkter for rens, fuktighet og solbeskyttelse i etterkant.

Jeg varsler også om gode rutiner etter behandlinger: for eksempel å ikke være i solen den første uken etter den, og å bruke beskyttende kremer.

Endelig resultat etter en peeling sees først etter siste behandling. Vanligvis anbefaler jeg 3-5 behandlinger, avhengig av tilfelle.

Behandlingen stimulerer huden til ny produksjon, noe som gir en smidigere hud med økt glød.

For meg en ren hud, er en sunn hud. Jeg legger alltid vekt på viktigheten av å rense huden hver dag, morgen og kveld. Rens med produkter jeg selv synes gir mest effekt og er rimeligst i pris . Jeg anbefaler DR. Dennis Gros og DR. Schrameek Obagi ZO

Hos meg for du en veiledning, analyse av huden din og behandling. Jeg bruker laser, og andre preparater som skaper fantastisk effekt uten kirurgi. Du kan sende meg en e-post eller fylle ut skjema nede på siden.